Psychosociale Therapie Siny Plooij
Home
Wat is het
Welke problemen
De werkwijze
Uw partner
Het resultaat
Uw therapeut
Info voor verwijzers
Contact
Het verschil tussen horen en luisteren
Uw Therapeut


Siny Plooij heeft jarenlange ervaring in het verlenen van psychosociale hulpverlening. Haar HBO-opleiding Maatschappelijk Werk heeft zij o.a. vervolgd met een 3 jarige opleiding op het gebied van psychosociale ervaringsgericht relatie- en gezinstherapie van het Kempler Instituut Nederland. Zij is 15 jaar werkzaam geweest bij het Maatschappelijk Werk Leeuwarden, onder andere als aandachtsfunctionaris "seksueel geweld". Naast specifieke bijscholingen heeft zij werkervaring opgedaan en een bijdrage geleverd aan lesbische en homo specifieke hulpverlening vanuit o.a. een tweetal landelijke netwerken. Ook het methodisch ontwikkelen en begeleiden van sociale assertiviteit groepen behoort tot haar deskundigheid.
Naast haar therapeutisch werken in eigen praktijk is Siny Plooij werkzaam geweest als docent social work aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Instituut voor Zorg en Welzijnopleidingen.
De hulp die Siny Plooij u kan bieden bestaat grotendeels uit het houden van inzichtgevende gesprekken.
Ook wordt in sommige situaties gebruik gemaakt van video opname apparatuur. Als het nodig is leert zij u hoe u vastzittende emoties zoals teleurstelling, boosheid en/of verdriet kunt ontladen en zij helpt u dit verder zelf te hanteren.
Een onderdeel van de therapie kan bestaan uit oefeningen en opdrachten die u thuis kunt uitvoeren.
De frequentie van de gesprekscontacten wordt in onderling overleg afgesproken en kan variëren van één keer per week tot eens in de drie weken.
Een individueel gesprek duurt 60 minuten en een relatie gesprek 60 of 90 minuten

Home Wat is het Welke problemen De werkwijze Uw partner Het resultaat Uw therapeut Info voor verwijzers Contact